Forums

Post Reply
Forum Home > Mankind - Mensdom > Veranderen van de richtingaanwijzers

Belgian Christadelphians
Site Owner
Posts: 93

Veranderen van de tekens

 

Voor veel mensen, heeft het leven geen zin - "~ Waarom is dit gebeurd, wat is er mis met mijn leven en onze wereld?"

 

In december 1944 gebeurde er iets dat de uitkomst van de Tweede Wereldoorlog danig kon veranderen. Het geallieerde leger ervoer succes en bewoog gestaag over heel West-Europa. Op dit punt werd een tegenaanval gelanceerd, de beslissende slag, die bekend werd als de "Slag van de Ardennen".

Waarom was deze strijd bijna verloren? Het lijkt erop dat een paar dagen er voor de Duitse soldaten waren parachuteerde achter de geallieerde strijdkrachten lijnen, gekleed in Amerikaanse uniformen. Hun missie was om te rijden waar de geallieerde leger werd verwacht dat zij zouden reizen en ofwel vaststelling van de tekens te nemen en deze te verwijderen of te verplaatsen zo dat ze naar de verkeerde kant uitwezen. Het resultaat was dat het geallieerde leger deze slag bijna verloor.

Wat is het punt? We leven in een tijd waarin veel van de borden zijn afgebroken of gewijzigd. Moeten we ons echt af waarom voor veel mensen het leven geen zin heeft! Als de tekens zijn veranderd is er geen manier om onze richting te vinden. Mensen geraken gedesoriënteerd. Ze worden gebombardeerd met zo veel tegenstrijdige informatie, zodoende dat ze niet meer weten welke te vertrouwen. Het is ons voorrecht om de vele mogelijkheden van het internet te  gebruiken om mensen te wijzen op Christus als de Weg, de Waarheid en het Leven. Het is onze vreugde wanneer we horen hoe ze een ware richting voor hun leven ontdekken.


December 8, 2010 at 11:26 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.